Apollo Architects & Associates present their 2013 Tokyo, Japan residential build.
The facade of the house for single residents is entirely covered with wooden louvers. Due to the lots narrow size, an RC thin rigid frame was a necessary installment. *click on image for more views
From the architects:

“The front and back spaces are loosely connected by the see-through stairs that are located at the center. The upper floor has a stereoscopic composition via a split level with an open ceiling. Sunlight showers down from the penthouse and fills the enclosed small area, and casts deep shadows in the brutal space”
*images by: Masao Nishikawa

Advertisements

We Read Every Comment ;)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s