From a tiny alley way in Tokyo wrapped in neighboring builds outside, comes this upward space design, by Japanese firm HTMN architects
The apartment building has three close units. The architects have presented the perception of more space; and opened up real natural sunlit interiors. Enhancing of the natural lighting component in each individual dwelling, has increased a touch of comfort, for the occupants enjoyment.
J9
frameweb
more

Advertisements

We Read Every Comment ;)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s