The Number Four “BlockHouse” by AZL Architects, China.
Using minimal environment abuse techniques for construction, the four cubic floors are laid to rest vertically on top of each other. The homes rooftop terrace rises just above the tree tops, masking into its surrounding forest and valley Build site. This geometric structure has been designed using materials of concrete, guarded with a top white protection surface finish.

J9;)

link

Advertisements

We Read Every Comment ;)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s