Architects Francesco Di Gregorio and Karin Matz used spotty tiles, blue rope and pine to convert the hayloft of an old thatched farmhouse into an apartment on the small island of Föhr in Germany—as featured here on Dezeen.com
J9;)

Source: http://www.dezeen.com/2013/03/29/apartment-in-fohr-spotty-tiles-karin-matz-and-francesco-di-gregorio/

Advertisements

We Read Every Comment ;)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s